伊莉討論區

標題: 石川戀做港産片女主角 拍本地廣告倒米隊啤 [打印本頁]

作者: rousseau73    時間: 2016-9-16 12:26 AM     標題: 石川戀做港産片女主角 拍本地廣告倒米隊啤

現年22歲日本上位女星石川戀,憑標緻靚樣及33D上圍受深男士歡迎,更被當地傳媒選爲水著界「神7」之一,今年喺藝能界人氣急升。

石川戀唔止係新一代女神,仲同香港非常有緣,最近接拍香港導演梁華生執導的電影《一夜再成名》,同藤原紀香、中村雅俊、竹中直人等前輩合作。石川戀對於首次擔正香港製作嘅電影,佢最開心係跟不少殿堂級藝人合作,石川戀接受《蘋果》訪問就話:「跟那麼多前輩切磋,都怕自己忘記對白,所以每天都保持著精神抖擻,希望做到最好。」石川戀今年亦為本地嘅生力清啤拍廣告,不過一系列廣告出街後,有網民發現石川戀噚晚喺社交網上竟然拎住罐Asahi啤酒影相,仲寫:「電影煞科之後,大家一齊飲啤酒,感到好幸福。」代言生力嘅石川戀咁算唔算倒米呢?

心得:石川戀樣貎亦純亦邪,加上豐滿的身材,難怪迷倒不少男粉絲。

[attach]115842909[/attach][attach]115842911[/attach][attach]115842912[/attach][attach]115842913[/attach][attach]115842914[/attach][attach]115842916[/attach][attach]115842918[/attach][attach]115842919[/attach][attach]115842920[/attach][attach]115842921[/attach][attach]115842922[/attach][attach]115842915[/attach]

作者: taktai    時間: 2016-9-16 10:31 AM

拍片無國界啦  加油   好看的片多拍吧
作者: titans076    時間: 2016-9-16 11:03 AM

這種我可以 多新片 隨時觀賞 追蹤
作者: corneliuslee93    時間: 2016-9-16 01:56 PM

作者: maddux4607    時間: 2016-9-16 08:13 PM

石川戀長的美身材也很棒阿
作者: jun701110    時間: 2016-9-17 12:09 PM

天使臉孔 魔鬼身材啊
真是有夠有女人味的
入迷了我
作者: bronson38    時間: 2016-9-17 03:17 PM

這種我可以 天使臉孔 魔鬼身材啊
作者: 91803564    時間: 2016-9-17 09:21 PM

石川戀的身材真的棒棒的,標準的模特身材
加上這臉孔~~~ (我可以也
作者: 11224455    時間: 2016-9-18 06:54 AM

在日本的女星
真希望她早日不紅....

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://www905.eyny.com/) Powered by Discuz!